36-mesečna garancija za energijske verige Igus

S spletnim kalkulatorjem življenjske dobe lahko uporabniki zdaj določijo zajamčeni čas delovanja svoje e-verige in pridobijo garancijsko potrdilo.

Robustne, lahke in dolgotrajne: to so lastnosti energijskih verig Igus, izdelanih iz visoko zmogljivih polimerov. Za zagotovilo, da so uporabniki vedno na varni strani, podjetje igus zdaj ponuja 36-mesečno garancijo za svoje energijske verige. Stranka lahko preprosto in hitro pridobi garancijski certifikat. Če želite to narediti, odprite spletni kalkulator življenjske dobe e-verig in vnesite dinamične specifikacije in druge pogoje aplikacije. Spletni kalkulator bo nato izračunal zajamčeno življenjsko dobo energijske verige. Stranka z enim klikom prejme potrdilo po elektronski pošti.

 

Igus zdaj za svoje energijske verige obljublja zajamčeno življenjsko dobo 36 mesecev. Uporabnik si lahko pošlje potrdilo neposredno prek kalkulatorja življenjske dobe e-verige. 

Za določitev življenjske dobe svojih izdelkov Igus uporablja izkušnje in rezultate, dosežene v svojem lastnem laboratoriju s površino 3800 kvadratnih metrov. Rezultat: 10 milijard ciklov e-verig na leto. Na podlagi teh preizkusnih podatkov so igusovi strokovnjaki že od leta 2015 naprej zagotavljali 36-mesečno garancijo za njihove fleksibilne kable Chainflex. V prizadevanjih, da bi svoje uporabnike energetske verige vedno ohranjali na varni strani, je zdaj podjetje Igus postalo edini ponudnik na svetu ki lahko ponudi 36-mesečno garancijo za svoje e-verige. Kalkulator življenjske dobe pomaga podjetju Igus izpolniti to obljubo. S pomočjo podatkov iz preskusnega laboratorija določijo čas delovanja standardnih igusovih energijskih verig v prilagojenih aplikacijah. V spletno orodje se pretakajo rezultati več kot 4.000 testov to je več kot 7.500 rezultatov. Vsak dan se izvaja več testov, da bi zagotovili natančnejše podatke o življenjski dobi. Po navedbah proizvajalca je življenjska doba energijskih verig pogosto 10 let ali več. "Nova garancijska storitev kupcem zagotavlja, da bodo lahko natančno oblikovali svojo individualno aplikacijo in vedno izbrali najbolj stroškovno učinkovito e-verigo, ki deluje zanesljivo," pojasnjuje Michael Blaß, vodja oddelka za sisteme energijskih verig pri podjetju Igus . "Če energijska veriga v garancijskem roku odpove zaradi obrabe, bo kupec prejel brezplačno zamenjavo."

Garancija življenjske dobe s pritiskom na gumb

Kupec lahko garancijsko potrdilo pridobi v samo dveh korakih. Če želite to narediti, morate najprej v kalkulator življenjske dobe na https://www.igus.si/info/e-chain-guarantee vnesti robne pogoje in določiti parametre aplikacije, kot so hitrost, pospešek, dodatna obremenitev in dolžina hoda. Kot možnost je mogoče vnesti zunanje vplive, kot so umazanija, udarci in temperatura okolice. Spletno orodje bo nato v številu dvojnih hodov določilo čas delovanja energijske verige. Stranke si lahko potrdilo pošljejo po elektronski pošti s pomočjo gumba. "Zagotovljeni so bodisi izračunani dvojni hodi bodisi 36 mesecev, kar se prej zgodi," pravi Blaß. Posebnost garancije za energijske verige je, da kupec z uporabo kalkulatorja življenjske dobe dobi garancijsko potrdilo še pred nakupom e-verige.