50 let Schmitt črpalk

50 let strokovnega znanja v črpanju jedkih in zelo čistih medijev

Po nekaterih podatkih Schmittove črpalke iz njihovega začetnega obdobja še vedno delujejo. Zakaj? Ker sta zanesljivost in vzdržljivost njihovi ključni lastnosti. Schmitt  bi rad  izkoristil priložnost in se zahvalil vsem kupcem in po svetu za njihovo zvestobo.

Centrifugalne črpalke podjetja Schmitt so namenjene za prečrpavanje zelo zahtevnih medijev (agresivnih in čistih), ki se pogosto uporabljajo v različnih industrijskih obratih. Zagotavljajo najvišjo varnost, funkcionalnost, zanesljivost varčnost in odpornost materialov. Schmitt centrifugalne črpalke so nameščene po celem svetu  na različnih področjih uporabe (procesna in proizvodna industrija, energetika in okoljsko področje, naftna in plinska industrija prehrambna in industrija pijač, transport in raziskovalna področja, …).

Širok spekter modelov omogoča izbor najprimernejše črpalke glede na zahtevane parametre in umestitev v vsako industrijsko panogo oz. aplikacijo. Na voljo so iz PP, PVDF, PVC in nerjavnega  jekla 1.4581,  pretoki se gibljejo od 35-500l/min,  tlaki so do 4 bare. Temperaturno območje delovanja je od 50-150°C . Določeni modeli so varni proti suhemu teku, zasedejo zelo malo prostora, so energetsko učinkovite, možnost vgradnje tudi v ATEX območju. Zaradi majhnega števila sestavnih delov, je montaža, vzdrževanje in popravilo enostavno.