Cat črpalke z devetimi življenji

Preverite zakaj devet živlejnj

  1. Zaradi konstrukcijskih rešitev in izbranih materialov imajo CAT visokotlačne črpalke daljšo življenjsko dobo!
  2. CAT črpalke imajo edinstveno rešeno tesnjenje, izvedeno prav posebej za visoke tlake!
  3. Črpalke CAT imajo v celoti kaljen, poliran keramičen bat, ki je za razliko od ostalih oplemeniten še z aluminijevim oksidom!
  4. Pogon je močneje dimenzioniran. Tako je agregat 3-4x vzdržlivejši!
  5. CAT črpalke po vsakem servisu delujejo, tako kot takrat, ko so bile nove!
  6. Visokotlačne črpalke CAT so odlično prestale preizkuse pri najtežjih delovnih pogojih (mrzla-vroča voda, različni praški in kemikalije)!
  7. Ležaji pogonske gredi so pre-deminzionirani in so tako manj podvrženi obrabi!
  8. Podjetje CAT ima prodajno-servisno mrežo razvejano po celem svetu, nudi odlično tehnično pomoč in servis v vaši neposredni bližini!
  9. Črpalke CAT imajo visoko dodano vrednost zaradi energetske učinkovitosti in delovne zanesljivosti.

 

 Serija CP je prav posebej razvita za avtopralnice!

Visokotlačni agregat je bil razvit za profesionalno uporabo. Uporablja se za predpranje v avto pralnicah. Sam agregat je kompaktna enota, potrebuje malo prostorom, delovanje je tiho, enostaven je za vzdrževanje. Agregat je v celoti pripravljen za priklop in takojšno uporabo.

 Uporabljeni so vzdržljivi materiali!

 Telo črpalke je korozijsko obstojno (tip 5CP...) oz. iz medenine (tip 3CP), oboje kromirano. Plunger bat je iz trde keramike (masivno). Ventili, ventilni sedeži in vzmeti so iz nerjavnega jekla. Tesnila so iz obstojnih materialov (Viton, EPDM, Buna). Ojnično ohišje je iz aluminijeve litine.

Takojšen odziv

Ob vklopu pištole se agregat takoj samostojno vklopi. Pri izklopu pištole se naprava izklopi po 3-30 sek. Zakasnitev je nastavljiva. Z njo določimo odzivnost agregata pri ponovnem vklopu pištole - torej agregat takoj deluje. Ob prekinitvi dovoda vode se agregat ne vklopi. S tem zaščitimo delovanja črpalke proti suhemu teku. Integriran povratni vod ščiti pred previsokimi tlaki in tlačnimi špicami.

Sestavni deli

Trofazni motor Tlačni regulator avtomatski Manometer Pretočno stikalo (za regulacijo črpalke in nadzor pretoka) Motorna zaščita Števec delovnih ur Črpalka na osnovni plošči 3m kabla z 16 A vtikačem OPCIJA: z dizeljskim agregatom za pranje na terenu visokotlačna cev s pištolo Se želite prepričati o »devetih življenjih«? Pokličite me in skupaj bova pregledala stanje vaših agregatov, preverila možnost izboljšav in prihrankov s pomočjo opreme CAT ter odpravila morebitne pomanjkljivosti. Zadovoljni bodo vaši upravljalci agregata, še bolj pa vaše stranke.