Rezervni deli Dellmeco - vedno pri roki

HENNLICH je uradni zastopnik podjetja Dellmeco. Pri nas na enem mestu dobite vse rezervne dele in komplete za popravilo membranskih črpalk proizvajalcev za prvo vgradnjo.

Tudi drage in kakovostne industrijske črpalke potrebujejo redno vzdrževanje in servisiranje z nadomestnimi deli. Pogosto je celotna proizvodnja odvisna od zanesljivosti in delovanja črpalk. Zato morajo biti tudi rezervni deli kakovostni in strokovno izdelani. HENNLICH vam skupaj s podjetjem Dellmeco nudi širok sortiment nadomestnih delov Wilden® in številne druge sete priznanih proizvajalcev za popravila membranskih črpalk. Tako boste lahko prepričani, da bo vaša črpalka tudi po vgradnji nadomestnih delov zanesljivo delovala. 

Naši nadomestni deli ustrezajo: Almatec®, Aro®, Blagdon®, Depa®, Graco®, Sandpiper®, Tapflo®, Verderair®, Versa-Matic®, Wilden® in Yamada®.​

Zagotavljamo vam originalne dele proizvajalcev za prvo vgradnjo (OEM) in nadomestne dele, ki so 100 % združljivi z originalnimi deli in izstopajo s kakovostjo, ki je vsaj enaka in včasih celo boljša. Seveda vam za te dele nudimo enake garancijske pogoje kot za dele za prvo vgradnjo. Enako velja tudi za črpalne enote, ki se uporabljajo na območjih ATEX.