KATALOG PLINSKIH VZMETI

Predstavljamo vam nov katalog podjetja SUSPA

SUSPA - najmočnejši partner v industriji

Plinske vzmeti SUSPA nas že 50 let spremljajo skoraj na vsakem koraku - doma kot del pohištva, v hladilnih omarah in pralnih strojih, v transportnih sredstvih - v avtobusih, vlakih in letalih, pri delu v sodobnem pisarniškem pohištvu, pri športu v prostem času in v napravah za fitnes, najdemo jih tudi v bolniških posteljah in operacijskih mizah v bolnišnicah in rehabilitacijskih centrih. Čeprav plinskih vzmeti pogosto sploh ne vidimo, poskrbijo za večje udobje in varnost.

Številni proizvajalci iz avtomobilske in pohištvene industrije ter proizvajalci potrošnih izdelkov in pralnih strojev uporabljajo izdelke podjetja SUSPA in tesno sodelujejo z zavzetimi in visoko usposobljenimi sodelavci podjetja SUSPA.

Široka prodajna mreža zagotavlja oskrbo kupcev po vsem svetu.

Že več let ima podjetje SUSPA proizvodne obrate v ZDA in na Češkem ter na rastočih trgih Kitajske in Indije. Prav na teh trgih SUSPA prednjači pred vsemi konkurenti.

 

 

Zanesljivost je najvišje merilo

V avtomobilski industriji kot tudi na drugih industrijskih področjih naraščajo zahteve po kakovosti. Zato pri podjetju SUSPA vse izdelke izdelujejo skladno s standardom TS16949.

Učinkovit management kakovosti od nakupa preko izdelave in prodaje do končnega uporabnika zagotavlja dober ugled povsod po svetu in je porok za zanesljivost plinskih vzmeti SUSPA.

 

Vse plinske vzmeti 100% preizkusijo po njihovih internih predpisih za preverjanje. Zato plinske vzmeti SUSPA povsem brez vzdrževanj standardno dosegajo življenjsko dobo več kot 50.000 hodov. 

 

Oglejte si katalog