Na svojem mestu?

Naš Andrej, ki je zadolžen za svetovanje na področju kablov in energijskih verig, se na terenu pogosto srečuje s težavami, ki jih povzroča slaba pritrditev energijskih verig in kablov v notranjsti.

Posledice so takšne:

  

Slabo pritrjeni in nepravilno razporejeni kabli se gubajo, prepletajo in drsajo, zaradi česar se jim uniči plašč. Naredijo lahko tudi zanko, kar povzroči trganje vodnikov, kabli pa se lahko celo izpulijo, odprejo ali odlomijo prečke verige.

V redkih primerih se lahko zgodi, da je zaradi takih težav potrebno menjati celo verigo. S pravilno izbiro spon za kable, ločilnih elementov in ostalih dodatkov v verigi se možnosti, da gre kaj narobe, zmanjšajo na minimum. S tem se izognemo dodatnim stroškom in izgubi časa.

Stanje je potem lahko takšno :Tole ni samo videti boljše, je tudi veliko bolj zanesljivo in učinkovito! 


Ker je vsaka aplikacija nekaj posebnega, različnih rešitev pa veliko, predlagamo, da do 30.11. 2014 izkoristite možnost brezplačnega pregleda.

Andrej vam bo svetoval, katere pritrditve kablov so najprimernejše za vaš primer in če potrebujete ločilne elemente (ter kakšne).

Hkrati s kabli bo pregledal še energijsko verigo v celoti, saj lahko težave povzroča tudi nepravilna pritrditev, togost pritrdilnega člena ali napačen upogibni radij.


Za vsako težavo se najde prava rešitev!


Andrej je dosegljiv  na 031 386 615 in na zidar@hennlich.si.

Prvo radovednost pa lahko potešite TU.