NOVOSTI IZ HANNOVRA: Energijske verige serije E4Q / R4Q

Kot verjetno veste, je bil letošnji sejem v Hannovru, zaradi trenutne situacije v svetu, odpovedan.

V podjetju Igus pa so glede na to, da imajo veliko novosti, ki bi jih radi predstavili širšemu krogu, ubrali drugačno pot. Odločili so se, da bodo svoje novosti predstavljali preko drugih medijev; tako vam danes lahko predstavimo še eno novost:

Energijske verige serije E4Q / R4Q 

Enostavno rokovanje - Odpiranje in zapiranje energijske verige popolnoma brez orodja.

Energetske verige serije E4Q / R4Q so bile razvite, da ponujajo najboljšo možno rešitev za nepodprte in dolge hode. Na podlagi robustnega in preverjenega standarda energijske verige E4.1 nova serija prinaša daljšo življenjsko dobo in visoko stopnjo modularnosti.

E4Q – revolucionarna e-veriga

Hitrejše sestavljanje, 40 % prihranka

Hitrejše vstavljanje in 20 % več prostora

Izboljšane zmogljivosti

Nižja teža, 10% prihranka

Manj hrupa

 S klikom na spodnjo fotografijo boste izvedeli več in si lahko ogledali tudi predstavitveni video:

                   

Tehnologija:  Odpiranje in zapiranje brez orodij. Boljše oblikovana notranjost za lažje polnjenje v odprto e-verigo. Do 15% višja trdnost prečke. Do 10% manjša teža zaradi boljše oblikovane notranjosti. Na voljo tudi opcija s tišjim delovanjem do 17 dB , izdelana iz materialov za dušenje hrupa.

Znižanje stroškov: Potrebno do 40% manj časa za montažo in vgradnjo v primerjavi s sistemom E4.1. Pri uporabi na mejnih območjih je možen prihranek do 35%. TRI LETA garancije. Hitrejše polnjenje notranjosti in 20% več polnjenja. Predvidljivo vzdrževanje je opcija z uporabo  isense dodatnega modula. Zaradi možnosti večjega in težjega polnjenja se lahko uporabi manjša serija.

Dokaz: Dokazilo o hrupu, 17db (A) manj kot 4040C. 10% manj materiala pomeni 10% manjšo porabo energije med proizvodnjo.