NOVOSTI IZ HANNOVRA: linearni voziček drylin® W isense z LED zaslonom

Kot verjetno veste, je bil letošnji sejem v Hannovru, zaradi trenutne situacije v svetu, odpovedan.

V podjetju Igus so glede na to, da imajo veliko novosti, ki bi jih radi predstavili širšemu krogu, ubrali drugačno pot. Odločili so se, da bodo svoje novosti predstavljali preko drugih medijev; tako vam danes lahko predstavimo še eno novost:

Nov linearni voziček drylin® W isense z LED zaslonom

Enostavno preverjanje delovanja s pritiskom na gumb
Brez integracije v IT-okoljih, brez težav z vmesnikom. Z novim linearnim vozičkom drylin® isense se preizkus delovanja in obrabe izvede preprosto s pritiskom na gumb.
Z utripanjem zelene barve je vse v redu, linearni voziček pa lahko uporabljate še naprej. Rdeča LED priporoča zamenjavo drsnih ležajev kar je možno storiti na zelo enostaven način.
V manj kot 30 sekundah neposredno na linearnem vodilu brez demontaže.

Hitro preverjanje brez povezave.
Enostavno upravljanje in vizualizacija s pomočjo LED.
Za linearna vodila in linearne vozičke drylin® W.
Zaenkrat na voljo v dveh velikostih: fi 10 in fi 16 mm.
Komplet rezervnih drsnih ležajev na zalogi.
Zamenjava drsnega ležaja s praktičnim montažnim orodjem.S klikom na zgornjo fotografijo si oglejte več

Tehnologija: linearni voziček s funkcijo preverjanja s pritiskom na gumb, senzor obrabe vgrajen neposredno v drsnik. Predvidljivi intervali vzdrževanja prek signala, ko je dosežena meja obrabe 0,5 mm. Za linearne sisteme drylin® W in sisteme drylin® ZLW gnane z zobatim jermenom .

Znižanje stroškov: neposredna uporaba brez vključevanja v lokalno IT okolje. Drsnike za zamenjavo lahko naročite kot komplet, hitra menjava drsnih ležajev drylin® W v nekaj sekundah, kratki izpadi, ker je mogoče drsne ležaje zamenjati brez demontaže linearne enote

Dokaz: dolgotrajne baterije, funkcija preizkušena v laboratoriju podjetja Igus. Jasno sporočilo: zelena = ok, rdeča = priporoča se menjava ležajev