NOVOSTI IZ HANNOVRA: OCO.20 pisarniška veriga

Kot verjetno veste, je bil letošnji sejem v Hannovru, zaradi trenutne situacije v svetu, odpovedan.

V podjetju Igus pa so glede na to, da imajo veliko novosti, ki bi jih radi predstavili širšemu krogu, ubrali drugačno pot. Odločili so se, da bodo svoje novosti predstavljali preko drugih medijev; tako vam danes lahko predstavimo še eno novost:

 

OCO.20: pisarniška veriga z enostavno zasnovo ...

Enostavno polnjenje zaradi enostavne zasnove

Pisarniška veriga OCO.20 je preprost sistem oskrbe z energijo za pisarno. Nima definiranega polmera in ga je mogoče premikati v dveh smereh. Prav tako ga je mogoče zelo enostavno skrajšati ali podaljšati. Pritrdilni členi  so zelo podobni členom same e-verige in se razlikujejo samo po vgrajenih magnetih, s katerimi je OCO enostavno pritrditi na kovinsko mizo. Možna je tudi pritrditev z vijaki.

   

Tehnologija: optimiziran design, prilagodljiva namestitev, enostavno podaljševanje ali krajšanje e-verige, pritrdilni členi z vgrajenimi magneti za enostavno pritrditev na kovinsko ogrodje pisarniškega pohištva, lahko pa tudi pritrditev na leseno pisarniško pohištvo z vijaki, zaradi že pripravljenih dveh izvrtin. Dobra zadrževalna sila členov e-verige do 150 N.

S klikom na spodnjo sliko si lahko ogledate več, prav tako pa tudi predstavitveni film:

Znižanje stroškov: prihranimo čas vgradnje in dodatne stroške, zaradi enostavnega vstavljanja kablov in enostavnega načina vgradnje. Na voljo točno toliko kot potrebujete.

Dimenzije nove OCO.20 pisarniške verige so zelo kompaktne.

Dokaz: natezni preizkus e-verige OCO.20 – 3D natisnjeni prototipi so bili preizkušeni z natezanjem in so prenesli zadrževalno silo 150 N.