Podjetji HENNLICH in igus®, v sodelovanju s Slovensko Veteransko Avto Moto Zvezo vas vabimo na srečanje na Vranskem.

Ob praznovanju 30-letnici iglidur® in 50-letnici podjetja, je igus® iz Kölna poslal na svetovno turnejo svoje promocijsko vozilo.

Prva polimerna puša, proizvedena v podjetju igus®, pod blagovno znamko "iglidur®", je bila predstavljena javnosti pred 30 leti. Podjetje igus® s to akcijo ne predstavlja zgolj vseh možnosti uporabe polimernih puš, temveč predstavlja tudi učinkovitost iglidur® materialov.

V promocijskem vozilu so zamenjali večino klasičnih puš s polimernimi iglidur® komponentami in poslali promocijsko vozilo na svetovno turnejo. Avtomobil je prevozil že vso Ameriko in Azijo, ter dobršen del Evrope. Za njim je že več kot 80.000 prevoženih kilometrov, v tropski vročini in polarnem mrazu. Konec februarja, natančneje med 18. in 22. februarjem ga bo pot vodila skozi Slovenijo.

VABIMO VAS, DA SE NAM S SVOJIMI DRUŽINSKIMI ČLANI PRIDRUŽITE NA DRUŽABNEM DOGODKU.

POTEKAL BO V SOBOTO, 21. FEBRUARJA, OD 11.00 URE NAPREJ, NA VRANSKEM. V MUZEJU STARODOBNIH MOTOCIKLOV VAM BOMO PREDSTAVILI IGUSOVO VOZILO, IGUSOVE IZDELKE, ZA KONEC PA VAM BOMO PONUDILI ŠE TOPLO KOSILO S SLADICO. OGLED MUZEJA BO BREZPLAČEN!

 

PROSIM, POTRDITE VAŠO UDELEŽBO DO PETKA, 13. FEBRUARJA na drobnic@hennlich.si.

Dogodek ima tudi dobrodelno noto, saj bo podjetje igus® za vsak prevožen kilometer v Sloveniji v dobrodelne namene doniralo 1 €.

več o popotovanju vozila si preberite TU.

 http://svamz.com/si/wp-content/uploads/2014/03/svamz-fiva-80.jpg