Prenosljiva zaščita za sodelavce v pisarnah

Zaščitna pregrada kot hitra in učinkovita rešitev. Enostavno jo postavite v prostor, kjer med sogovorniki učinkovito preprečuje prenos virusov.

MOBILNE PREGRADE ZA PROSTORE - novost pri HENNLICHu

V marsikaterem podjetju se zaradi ukrepov ob Koronavirusu srečujejo s prostorsko stisko. Narava dela pa žal vedno ne omogoča dela od doma, sodelavce pa je vendarle treba zaščititi. Pri HENNLICHu imamo za take primere rešitev: mobilno pregrado za prostore.

Z mobilnimi pregradami za prostore lahko učinkovito in hitro zaščitite svoje zaposlene ali kupce pred okužbami sodobnega časa (Covid19, gripa in drugi virusi). Preprečili boste fizični kontakt, ter s tem poskrbeli za zdravje sebe in drugih in to za minimalen vložek. 

Mobilne pregrade oz. izvlečni roloji s PVC ponjavo so primerni za uporabo npr. v pisarnah, na plačilnih mestih, sprejemnih pultih v salonih in povsod tam, kjer je malo prostora in vgradne rešitve s stekli ali stenami na pridejo v poštev. 

Mobilne pregrade so lahke, zavzamejo malo prostora in se enostavno sestavijo. Zasnovane so kot izvlečno stojalo oz. rool-up-stojalo ali pingvin, kar omogoča izjemno fleksibilnost in enostavno postavitev. Pregrado postavite v prostor, kjer in ko jo potrebujete. Prosojen, vodoodbojen PVC material se enostavno izvleče iz kasete, zatakne na nosilec in pregrada je že pripravljena na uporabo. Prosojnost zavese omogoča prehod svetlobe in s tem prijetno počutje. 

Material zavese: prozoren PVC 0.5 mm
Teža: 8.9 kg
Dimenzije zaščite: 1.900 x 2.000 mm

Za več informacij me pokličite na 031 386 056 ali mi pišite na goljat@hennlich.si
Petra Goljat, prodajna inženirka