Najem / prodaja nepremičnin

 

Prodamo poslovno stavbo v PODNARTU

Podjetje HENNLICH d.o.o. se je septembra 2017 preselilo na novo lokacijo v Kranj. Stara stavba je zdaj prazna in išče novega lastnika.

Poslovna stavba je bila zgrajena okrog leta 1950. Stavba obsega pisarniške prostore, delavnico in montažno skladišče v pritlični etaži ter pisarniške prostore v nadstropju. Leži v poslovni coni v Podnartu, v neposredni bližini železniške postaje in je le nekaj km oddaljena od avtoceste Jesenice – Ljubljana. Dostopna cesta omogoča transport tudi s težjimi transportnimi vozili.

Stavba je bila že prvotno kvalitetno zgrajena in je zelo dobro vzdrževana. Deloma je bila obnovljena leta 1967 in v večjem obsegu pa leta 2003. Po letu 2009 so bila v stavbi izvedena naslednja dela: notranji prostori imajo obdelane in na novo pobarvane stene, izdelane nove talne obloge, zamenjana so vsa notranja vrata, v spodnjem hodniku je izdelan nov strop, vgrajena so bila nova PVC okna, obnovljeni električni vodi. Na stavbi je bila izvedena hidroizolacija in drenaža za odvod voda.

Stropna konstrukcija v vseh etažah je masivna A-B plošča, zidovi pa so opečnate izvedbe, razen montažno izvedenega prizidka - skladišča. Strešno kritino je starejša, strešna konstrukcija pa v dobrem stanju, kot tudi fasada, ki pa je, izvedena brez toplotne izolacije. Stavba je priključena na električno, vodovodno, telefonsko omrežje, računalniško interno omrežje, odtoki so speljani v lastno greznico. Prostori se ogrevajo z centralnim ogrevanjem in sicer z dvema sistemoma – toplotna črpalka z novo vrtino ter peč na kurilno olje. Preko sistema toplotne črpalke se izvaja tudi hlajenje stavbe v letnem času.

Poleg stavbe stoji nov samostojni montažni objekt – skladišče. Pripadajoče zemljišče v skupni izmeri 3.152 m2 je v celoti stavbno zemljišče, namenjeno poslovni gradnji.

Na vprašanja vam bo z veseljem odgovori g. Matej Tomšič: 041 608 979.

Geodetski načrt
Mnenje o tržni vrednosti

ODDAMO NEPREMIČNINE V KRANJU

Na dostopni lokaciji s parkirišči v poslovni stavbi v Kranju oddamo:

- večnamensko dvorano,

- skladiščne prostore,

- pisarne.

Pokličite na: 041 608 979 (Matej Tomšič)