PMA-cevi

Igusovi izdelki PMA nudijo prilagodljivo zaščito in omogočajo izbiro cevi in sistemov z več funkcijami.

PMAFLEX - rebraste cevi vključuje različne vrste cevi za številne namene uporabe na področju zaščite kablov. Paleta izdelkov PMAFLEX ponuja cevi za tehnično zahtevne aplikacije s posebnimi zahtevami. Na voljo so velikosti cevi s premeri od 4,5 mm do 125 mm v različicah od zelo lahkih do zelo robustnih in upogljivih ter izjemno prilagodljivih. Standardni barvi sta črna in siva. Številni tipi cevi so posebej testirani in/ali odobreni skladno s certifikati CSA, UL-priznanjem, NF, SNCF, DB itd.

Konektorji PMAFIX

Ime PMAFIX zajema zelo široko paleto priključnih delov s patentiranim varnostnim sistemom PMA. Priključni deli so na voljo za tesnjenje IP66 in IP68. Priključni deli IP66 so opremljene z vgrajenim univerzalnim zapiralom, ki zagotavlja hitro vgradnjo na cev. Priključni deli IP68 za bolj zahtevna okolja so dobavljivi s posebnim tesnilnim pokrovom za cev.


V HENNLICHu smo uradni zastopniki podjetja Igus, ki nenehno skrbi za razvoj in dopolnjevanje svojega sortimenta. Vse izdelke si lahko ogledate na njihovi spletni strani in s pomočjo spletnih orodij izberete prave za vašo rabo. 

V kolikor potrebujete več informacij ali pomoč pokličite ali pišite HENNLICHovim prodajnim inženirjem, ki bodo za vas pripravili tudi ustrezno ponudbo.