Krogelne puše z vračanjem kroglic

LM

Typ LM

Na Japonskem najbolj razširjena metrična serija.

Krogelne puše proizvajalca THK tečejo po cilindrični vodilih brez omejitve hoda in obsegajo široko paleto proizvodov. Med nosilnimi kroglicami in vodilom je točkovni kontakt, kar omogoča natančno in lahkotno gibanje pri majhnih bremenih. Krogelne puše so iz jekla za ohišja ležajev z visokim odstotkom ogljika, ki se ga po kaljenju pobrusi znotraj in zunaj. Krogelne puše omogočajo dobro natančnost pri različnih vrstah uporabe. Vodila so pritrjena v pritrdila. Montaža je preprosta. Za boljšo zaščito pred prahom se priporoča uporaba tesnila iz klobučevine.

Ključ za izbiro tipa najdete v dokumentaciji. Uporabite našo CAD knjižnjico.

Tip LMTip LM-AJTip LM-OP
S svojo natančno cilindrično obliko je ta tip široko uporaben. Krogelne puše so na voljo v dveh različnih standardnih dimenzijah. Tip LM ustreza na Japonskem najbolj razširjeni metrični seriji.Ta tip ima iste dimenzije kot standardni tip, vendar ima puša zarezo po dolžini, kar ji omogoča montažo v ohišje z nastavljivim notranjim premerom in preprosto nastavljanje zračnosti med vodilom in ohišjem.To je odprt tip puše z izrezom v velikosti ene kroglične vrste (50° do 80°). To omogoča uporabo krogelne puše tudi s podprtimi vodili. Poleg tega omogoča tudi preprosto nastavljanje zračnosti.
Tip LM-GATip LM-GA-AJTip LM-GA_OP
Krogelne puše z jekleno kletko za uporabo pri višjih temperaturah.Krogelne puše z zarezo z jekleno kletko za uporabo pri višjih temperaturah.Odprt tip z jekleno kletko za uporabo pri višjih temperaturah.
Tip LM-MGTip LM-MG-AJTyp LM-MG-OP
Na korozijo odporna izvedba standardnega tipa LM.Na korozijo odporna izvedba tipa LM-AJ z zarezo.Na korozijo odporna izvedba odprtega tipa LM-OP.
Tip LM-L
Dolgi tip z dvema standardnima kletkama, idealen za uporabo pri obremenitvah na moment.