Krogelne puše s prirobnico

Tip s kvadratno prirobnico

Model sa kvadratnom prirubnicom

Standardna krogelna puša s kvadratno prirobnico. Manjša vgradna višina v primerjavi z izvedbo z okroglo prirobnico omogoča bolj kompaktne konstrukcije.

Krogelne puše proizvajalca THK tečejo po cilindrični vodilih brez omejitve hoda in obsegajo široko paleto proizvodov. Med nosilnimi kroglicami in vodilom je točkovni kontakt, kar omogoča natančno in lahkotno gibanje pri majhnih bremenih. Krogelna puša je iz jekla za ohišja ležajev z visokim odstotkom ogljika, ki se ga po kaljenju pobrusi znotraj in zunaj. Krogelne puše omogočajo dobro natančnost pri različnih vrstah uporabe. Vodila so pritrjena v pritrdila.  Montaža je preprosta. Za boljšo zaščito pred prahom se priporoča uporaba tesnila iz klobučevine.

Ključ za izbiro tipa najdete v dokumentaciji. Uporabite našo CAD knjižnico.

Tip LMKTip LMK-MTip LMK-L
Enako kot tip LMF ima tudi ta tip prirobnico, vendar kvadratne oblike. Manjša vgradna višina v primerjavi z izvedbo z okroglo prirobnico omogoča bolj kompaktne konstrukcije.Na korozijo odporna izvedba tipa LMK.Enako kot tip LMF-L ima tudi ta tip prirobnico, vendar kvadratne oblike. Idealen za uporabo pri obremenitvah na moment.
Tip LMK-ML
Enako kot tip LMF-L ima tudi ta na korozijo odporen tip prirobnico, vendar kvadratne oblike. Idealen za uporabo pri obremenitvah na moment.