Krogelne puše s prirobnico

Tip z okroglo prirobnico

Model sa okruglom prirubnicom

Standardna krogelna puša s prirobnico. Ta omogoča lažjo montažo krogelne puše, saj jo lahko z vijaki pritrdimo neposredno na ohišje.

Krogelne puše proizvajalca THK tečejo po cilindrični vodilih brez omejitve hoda in obsegajo široko paleto proizvodov. Med nosilnimi kroglicami in vodilom je točkovni kontakt, kar omogoča natančno in lahkotno gibanje pri majhnih bremenih. Krogelna puša je iz jekla za ohišja ležajev z visokim odstotkom ogljika, ki se ga po kaljenju pobrusi znotraj in zunaj. Krogelne puše omogočajo dobro natančnost pri različnih vrstah uporabe. Vodila so pritrjena v pritrdila. Montaža je preprosta. Za boljšo zaščito pred prahom se priporoča uporaba tesnila iz klobučevine.

Ključ za izbiro tipa najdete tukaj. Uporabite našo CAD knjižnico

Tip LMFTip LMF-MTip LMF-L
Standardna krogelna puša s prirobnico. Ta omogoča lažjo montažo krogelne puše, saj jo lahko z vijaki pritrdimo neposredno na ohišje.Standardna krogelna puša s prirobnico. Ta omogoča lažjo montažo krogelne puše, saj jo lahko z vijaki pritrdimo neposredno na ohišje.Krogelna puša v dolgi izvedbi s prirobnico. Ta omogoča lažjo montažo krogelne puše, saj jo lahko z vijaki pritrdimo neposredno na ohišje. Ima vgrajeni dve standardni kletki in je idealen za uporabo pri obremenitvah na moment.
Tip LMF-ML
Krogelna puša v dolgi izvedbi s prirobnico. Ta omogoča lažjo montažo krogelne puše, saj jo lahko z vijaki pritrdimo neposredno na ohišje. Ima vgrajeni dve standardni kletki in je idealen za uporabo pri obremenitvah na moment.