Krogelne puše s pritrdilnim ohišjem

Krogelne puše s kompaktnim pritrdilnim ohišjem

Kugelbuchse mit Kompaktgehäuse

Standardna krogelna puša je vgrajena v ohišje iz aluminija, ki je še lažje in bolj kompaktno kot pri tipu SC. Ta izvedba omogoča še bolj kompaktne konstrukcije in različne položaje vgradnje.

Krogelne puše proizvajalca THK tečejo po cilindrični vodilih brez omejitve hoda in obsegajo široko paleto proizvodov. Med nosilnimi kroglicami in vodilom je točkovni kontakt, kar omogoča natančno in lahkotno gibanje pri majhnih bremenih. Krogelna puša je iz jekla za ohišja ležajev z visokim odstotkom ogljika, ki se ga po kaljenju pobrusi znotraj in zunaj. Krogelne puše omogočajo dobro natančnost pri različnih vrstah uporabe. Vodila so pritrjena v pritrdila. Montaža je preprosta. Za boljšo zaščito pred prahom se priporoča uporaba tesnila iz klobučevine.

Ključ za izbiro tipa najdete v dokumentaciji. Uporabite našo CAD knjižnico

Tip SHTip SH-L
Standardna krogelna puša je vgrajena v ohišje iz aluminija, ki je še lažje in bolj kompaktno kot pri tipu SC. Ta izvedba omogoča še bolj kompaktne konstrukcije in različne položaje vgradnje. Kroglične vrste so razporejene tako, da puša prevzema obremenitve na zgornji strani ohišja, kar omogoča dolgo življenjsko dobo.Pri tej izvedbi sta v ohišje iz aluminija vgrajeni dve standardni krogelni puši.