Energijske verige in fleksibilni kabli IGUS

V našem programu boste našli visoko vzdržljive energijske verige in visoko fleksibilne kable za prenos energije svetovno priznanega nemškega proizvajalca Igus. Kabli in energijske verige so testirane v največjem laboratoriju za energijske verige in fleksibilne kable na svetu. Za vse kable in e-verige velja 36-mesečna garancija. Posebej jih odlikuje inovativnost in daljša življenjska doba. Primerni so tudi za večje obremenitve.

Klik na povezavo vas bo pripeljal na izdelke na spletni strani podjetja Igus. Za svetovanje in pomoč pri izbiri izdelkov pa smo vam na voljo HENNLICHovi inženirji. 

 

Energijske verige

Energijske verige podjetja igus® vodijo in hkrati ščitijo premikajoče se kable in cevi na avtomatskih napravah. Verige med gibanjem zagotavljajo nemoten pretok energije, podatkov in impulzov. Primerne so za vsa območja uporabe od čistih sob do težke industrije in ladjedelništva.

Nudimo različne velikosti e-verig za različne dolžine hodov in za prenos različnih medijev:  usmerjanje napajalnih, krmilnih, podatkovnih, vodilnih in optičnih kablov ter hidravličnih in pnevmatskih cevi. 

Igusove e-verige odlikuje dolga življenjska doba tudi pri velikih obremenitvah in v zahtevnih pogojih. Nemoteno delujejo v najrazličnejših okoljih in podnebnih razmerah. 

 

Fleksibilni kabli

Fleksibilni kabli ali kabli za energijske verige ali gibljivi kabli oz. kabli za gibljive aplikacije je le nekaj poimenovanj za učinkovite rešitve za vodenje kablov v energijskih verigah. 

Z vidika uporabnika je pomembno, da sistem za oskrbo z energijo in podatki deluje preprosto. To predpostavlja popolno funkcionalnost vseh uporabljenih komponent. Zaradi vse večje avtomatizacije in vse večjih zahtev po dinamiki in obremenitvi mobilnih sistemov so se v začetku osemdesetih let začele pojavljati pomanjkljivosti doslej uporabljenih kablov. Zaradi zvijanja in prekinitev žil je prišlo do izpadov, kar je v skrajnih primerih privedlo do zastojev v proizvodnji in posledičnih visokih gospodarskih izgub.

Za rešitev te težave ponujamo celovit sistem energijskih verig in zelo fleksibilnih kablov chainflex®. Kabli imajo izračunljivo življenjsko dobo in garancijo.

 

Konfekcionirani kabli in konfekcionirane e-verige

Iščete konfekcionirane kabelske verige za vašo aplikacijo? Potem smo mi pravi naslov za vas! Izboljšajte tehnologijo, postopke montaže in prihranite čas in stroške. kable in e-verige po meni za vas pripravijo v igusu.