DO POTREBNEGA KONEKTORJA V SAMO PAR SEKUNDAH

Naročite odgovarjajoči konektor v samo nekaj sekundah v novi spletni trgovini igus konektorjev! Igus razširja svoje storitve na spletno prodajo konektorjev.

Če morajo biti kabli pripravljeni za vgradnjo, je mogoče hitro najti ustrezen konektor, vendar ga proizvajalec pogosto ne more naročiti v majhnih količinah. Nemška družba igus zdaj ponuja dodatne storitve z novo spletno trgovino za konektorje: kupec lahko naroči ustrezen konektor za svoj kabel po razumni ceni iz širokega izbora znanih dobaviteljev, kot so Harting ali Intercontec, iz zaloge in brez minimalnih količin naročila.

Ne glede na to, ali gre za motorni, servo ali podatkovni kabel – s spektrom kablov Chainflex®, igus ponuja tehnično najboljše in stroškovno najbolj učinkovite kable za uporabo v energijskih verigah. Z uporabo spletne trgovine chainflex lahko kupec neposredno naroči ustrezno rešitev kablov, odrezanih na želeno dolžino. Če želite sami konfekcionirati kabel, ki je na voljo v poljubni dolžini, lahko zdaj naročite ustrezen konektor v novi spletni trgovini igus. V spletni trgovini (https://www.igus.si/connector-shop) lahko najdete širok spekter konektorjev različnih proizvajalcev, kot so Intercontec, FCT, Yamaichi in Harting.

Kupec lahko izbira med različnimi »plug-in« konektorji , priključnimi komplete in kabelskimi uvodnicami podjetja Hummel, ki so na voljo neposredno iz zaloge, brez minimalne količine naročila. Sistem omogoča, da boste lahko v nekaj dneh konfekcionirali kabel za vašo aplikacijo.

Kabli pripravljeni za priključitev, z garancijo do 36 mesecev

Če želi stranka prihraniti čas in denar, lahko uporabi ponudbo Readycable. Igus razvija kable posebej za uporabo v energijskih verigah že skoraj 30 let in ponuja več kot 4.200 fleksibilnih kablov, izdelanih po 24 proizvodnih standardih, pripravljenih za priključitev. Po konfekcioniranju je vsak kabel pred dobavo 100-odstotno digitalno in logično testiran. Ker so vsi Chainflex® kabli preizkušeni v igusovem testnem laboratoriju, ki se razteza na 2.750 kvadratnih metrih, je igus edini proizvajalec na trgu, ki ponuja edinstveno 36-mesečno garancijo za celo vrsto kablov.

 

Oglejte si vse kable iz naše ponudbe!