Mazanje

Centralno mazalni sistem je odlična izbira kadar je potrebno mazati večje število mazalnih mest, ko je poraba maziva velika in zlasti takrat, ko je potrebno redno, zanesljivo in nadzorovano mazanje.

Gre za enkratno investicijo, ki vam prihrani nepotrebne zastoje, zmanjša obrabo tornih delov in porabo maziva. Hkrati bistveno manj onesnažuje okolje in prihrani marsikatero delovno uro vzdrževalca.

Naša široka paleta mazalnih tehnologij vključuje širok nabor modelov nastavkov za masti, stiskalk za masti in olja, maziv (mazalne puše, posode za olje, rezervoarji, zbiralniki ...), oljekazi, mazalke, stiskalke, dajalniki maziva, centralni mazalni sistemi, doziranje natančno določene količine s točkovnim-impulznim, kontinuiranim ali brezkontaktnim (spray) nanosom maziva - ABNOX.

Centralno mazanje omogoča redno, samodejno mazanje mazalnih mest, ne le za posamezne stroje in postrojenja, ampak tudi za obsežne tehnološke naprave. Avtomatizirano mazanje omogoča nadzorovano in s tem bolj racionalno mazanje mazalnih mest.

Berater Branko Šimac