WeAreCOBOTS

Izkoristite edinstveno priložnost za izmenjavo idej s strokovnjaki za avtomatizacijo in kolaborativne robote.

Največji virtualni sejem na svetu za kobote od 16. do 18. junija 2020

Izkoristite edinstveno priložnost za izmenjavo idej s strokovnjaki za avtomatizacijo in kolaborativne robote - na spletu in brezplačno!

Obiščite več kot 30 virtualnih razstavnih prostorov, vsak dan od 16. do 18. junija se v živo udeležite predavanj strokovnjakov za avtomatizacijo. Prijava je brezplačna.

PRIJAVITE SE NA POVEZAVI: WeAreCOBOTS

 

V okviru Industrije 4.0 se vse pogosteje pojavlja interakcija človeka in stroja pri avtomatizaciji. Zato je uporaba kolaborativnih robotov prihodnost. Tako imenovani koboti se v glavnem uporabljajo kot pomočniki za preproste ali interaktivne dejavnosti in - v nasprotju z velikimi in hitrimi industrijskimi roboti - delajo z roko v roki z ljudmi. Za zanesljivo oskrbo z energijo, kobotom in industrijskim robotom, igus ponuja optimalno rešitev - energijsko verigo triflex R. Poleg kovinskih objemk lahko kupci zdaj uporabljajo tudi nove plastične sponke za pritrditev energijske verige na robotsko roko.

Nekaj novosti pri igusu:


Ko se človek in stroj srečujeta v proizvodnji, je varnost pri delu pomembno vprašanje. Zato je igus zdaj razvil novo pritrdilno sponko za energijske verige in zaščitne cevi na cobotih.

Držalo Lean Robotics je iz brizgane palstike in univerzalne velikosti in je zato cenovno ugodno. Nosilec lahko na vse robote v nekaj sekundah pritrdite s sprijemalnim trkom - ježkom (velcro). Na voljo je v treh različicah. Omogoča varno usmerjanje univerzalnih kablov za prenos podatkov in energije.