ZMANJŠAJTE ČAS MONTAŽE ZA 40% Z NOVO ENERGIJSKO VERIGO E4Q

Dolge nepodprte dolžine in dolgi hodi z velikimi obremenitvami ustvarjajo izjemen stres na energijskih verigah. Strokovnjaki podjetja Igus so razvili serijo energijskih verig E4Q in se s tem uspešno zoperstavili tem problemom.

Na podlagi robustnega in preverjenega standarda energijskih verig sistema E4.1 nova serija E4Q prinaša daljšo življenjsko dobo in visoko stopnjo modularnosti. Ključna značilnost je, da se prečke lahko odpirajo in zapirajo brez kakršnih koli orodij. To uporabniku prihrani 40% časa montaže. Da bi optimizirali težo energijske verige, so uporabljene oblike, navdihnjene z naravo. Material se lahko hrani, kjer koli, brez izgube trdnosti.

Energijska veriga E4Q je zaradi svoje zasnove zelo tiha. Izbirni elementi dušenja zagotavljajo še tišje delovanje. V videoposnetku vodja razvoja Andreas Hermey, vodja poslovne enote Jörg Ottersbach in strokovnjak za obdelovalne stroje Lukas Czaja opisujejo vznemirljivo zgodbo razvoja E4Q, pokažejo njegove posebnosti in pokažejo, kako enostavno je E4Q napolniti z novo revolucionarno metodo sestavljanja in vgradnje energetskih verig.

Oglejte si video