Hladilniki za hidravliko

Hladilniki HCD (motor DC 12/24V)

Luftkühler HCD (DC-Motor 12/24V)

Hladilniki za hidravlična olja HCD podjetja HENNLICH - Cooling-Technologies so v standardnih izvedbah vedno na voljo in omogočajo moč hlajenja od 1 do pribl. 50 kW.
Namenjeni so hlajenju olja in hlajenju mešanice iz glikola in vode.

Poleg tega nudimo tudi serijo hladilnikov HCDF-Flex, ki so zardi številnih priključkov in Flex-dizajna zelo prilagodljivi in primerni za različne načine uporabe.

Oglejte si tehnične liste za modele serij HCD in HCDF ali nas pokličite.
Z veseljem vam svetujemo in pridemo k vam na ogled.

Opis

Ta serija hladilnikov z ventilatorji ima motorje na enosmerno napetost 12V / 24V in je primerna za stacionarno in mobilno uporabo. Namenjena je predvsem učinkovitemu hlajenju različnih olj (hidravlika, mazanje, ...) in vodnih mešanic z glikolom (> 15 % glikola). Izvedba je možna z različno dodatno opremo (tudi s krmiljenjem prezračevanja ali/in električno omarico) in z 1, 2 ali 3 obvodnimi cevmi.

S serijo HCD-Flex smo razširili naš standardni sortiment.
Navdušuje z raznolikimi možnostmi uporabe. Številni priključki omogočajo različne prilagoditve cevi/napeljave kot tudi izvedbe z dvocevnimi obvodi ali naknadne obvode. 

 

 

Prednosti

Hladilnike z ventilatorji HCD in HCD-Flex odlikuje:

  • robustno ohišje
  • učinkovito hlajenje 
  • majhne izguba tlaka 
  • različne možnosti priključkov (HCD-Flex)

Dodatne informacije

Hladilniki za hidravlična olja serije HCD so primerni tudi za vodo in druge medije, saj so hladilniki narejeni iz bakra ali legiranega jekla.

Še posebej tihe hladilnike, ki povzročajo zelo malo hrupa, vam izdelamo po naročilu.

Berater Branko Šimac