Krogelne linearne enote

Kompaktni krogelni linearni enoti SKR in KR sta zelo togi in natančni enoti, ki sestojita iz linearne drsne puše in vodila ter krogelne matice in navojnega vretena.
Za posebej dolge hode priporočamo tip GL z zobatim jermenom. Krogelna linearna enota GL sestoji iz aluminijastega profila s privitim linearnim kompletom in je na voljo v kombinaciji z zobatim jermenom ali krogelno matico in navojnim vretenom. Možne so različne izvedbe krogelne matice in navojnega vretena, tako da ustrezajo zahtevam.
Aktuatorji VLA in CRES so cenovno ugodni in s preprosto nadgradnjo omogočajo različne vrste uporabe.

Typ KR
KR

Kompakt-Linearachsen für XYZ-Achsen von verschiedenen Robotern, Messmaschinen, Erodiermaschinen, Zuführeinrichtungen, Draht-

Erodiermaschine, Spulenwickler.

Anwendung: XYZ-Achsen von verschiedenen Robotern, Messmaschinen, Erodiermaschinen, Zuführeinrichtungen, Draht-Erodiermaschine, Spulenwickler, XY-Tische, Wafer-Transporteinrichtungen, Druckmaschinen.
Typ SKR
SKR

kroglična kletka omogoča obratovanje z velikimi hitrostmi in daljše intervale vzdrževanja

Anwendung: Messgeräte, XYZ-Achsen von verschiedenen Robotern,  Erodiermaschinen, Zuführeinrichtungen, Draht-Erodiermaschine, Spulenwickler, XY-Tische, Wafer-Transporteinrichtungen, Druckmaschinen.
Typ GL
GL

krogelne linearne enote za dolge hode z veliko hitrostjo

Typ GL-N

krogelne linearne enote za velike hitrosti in dolge hode s prednostjo tehnologije kroglične kletke (dolga življenjska doba in obratovanje z malo vzdrževanja)

Typ VLA
VLA

cenovno ugodna in enostavna krogelna linearna enota z reducirano nadgradnjo. Tehnologija kroglične kletke omogoča dolge intervale vzdrževanja

Hubzylinder Typ CRES

primeren za uporabo pri enostavnih gibanjih in enostavnem krmiljenju; za enosmerno napetost 12 ali 24V

Anwendung: Fenster - Lüftungsluken, Dachboxen, Solarsysteme, Jalousien, Patientenstühle.
Schmiermittel

masti za mazanje za različne vrste uporabe: za "običajno" uporabo, velike hitrosti, dolgo življenjsko dobo, visokofrekvenčna nihanja, čiste prostore, itd.