Mešala

Mešalni nastavki

Rührorgane

Prisekani stožec

 

Sistemi s prisekanimi stožci delujejo po tako imenovanem načelu stožca in cirkulacije. Po eni strani zelo nežna, po drugi pa zelo učinkovita mešala s številnimi drugimi prednostmi.

Primerna za uporabo v 1.000 litrskih rezervoarjih IBC.

Becherrührorgan zerlegtBecherrührorgan klappbar
PropelerNudimo široko paleto nizkocenovnih propelerskih mešal z močjo P = 0,18 do 5,5 kW. Različni materiali, izvedba za Ex cono in druga oprema je le nekaj pomembnih lastnosti te standardne serije. Nastavki v obliki propelerjev so na voljo za različne zahteve v skoraj vseh velikostih in izvedbah.

Disolver

Za visoke strižne hitrosti in vse učinkovito in zahtevno mešanje disperzij.Na voljo so tehnične velikosti do moči 100 kW.

Palično mešalo

Na osnovi principa rotorja-statorja nudimo palično mešalo za uporabo v tehnično zahtevnih območjih in za večje količine, v vseh običajnih materialih in izvedbah. Prilagojeni so za različne zahteve uporabe so primerna za uporabo na področju kozmetike, farmacije, kemikalij in živil.

 

Po naročiluPoleg obsežne palete standardnih modelov nudimo tudi širok spekter modelov po naročilu. To velja tako za posamezne mešalnike kot tudi za celotne mešalne enote.

 Rührorgan RührwerkRührorgan RührwerkRührorgan RührwerkRührorgan RührwerkRührorgan RührwerkRührorgan RührwerkRührorgan Rührwerk