Zračno membranske črpalke

Dvojnomembranske črpalke DELLMECO, ki jih poganja zračni tlak, so samosesalne in omogočajo suhi tek. Te cenovno ugodne črpalke so posebej primerne za uporabo na ATEX področjih.

Naš prodajni hit je membranska črpalka s PTFE ohišjem, saj je ta obstojna skoraj pri vseh kemikalijah.


Dvojno-membranske črpalke za industrijsko uporabo proizvajalcev Dellmeco , Sera ProDos in Argal se uporabljajo za hitro in zanesljivo prečrpavanje vseh vrst tekočin: viskoznih, abrazivi, agresivnih, vnetljivih, prašnih snovi in običajnih tekočin. Primerne so tudi za uporabo v ATEX-okoljih, tudi za cono 0.  

Črpalke so lahko samosesalne, potopljene ali zalite, varne so tudi pri suhemu teku

Njihove pomembne prednosti so zanesljiva in enostavna zasnova, minimalno vzdrževanje in hitra namestitev. Vgrajuje se jih lahko v različnih okoljih, saj zelo dobro prenašajo različne temperaturne razlike zraka, onesnaženo okolje in so odporne na kemikalije, olja, topila, barve in še več.

Zračno membranske črpalke so z razponi pretokov od 10 l/min do 850 l/min in temperaturnim območjem delovanja od -40 °C do +120 °C primerne za vse industrijske panoge, še posebno za čistilne naprave, za prehrambno in farmacevtsko industrijo.