Energijske verige

E-verige in e-verižni sistemi podjetja IGUS so ožilje sodobnih strojev. Zagotavljajo oskrbo z energijo, podatki in signali, medtem pa so v stalnem gibanju. Podjetje igus® razvija, proizvaja in v svojem testnem laboratoriju, ki je največji na svetu v tej branži, preizkuša verige za prenos energije iz polimerov že od leta 1971. Strokovno znanje, ki so ga pridobili v preteklih letih, se na podlagi testiranj in izkušenj strank nenehno izpopolnjuje. Vključujejo ga v aplikacije kot so kalkulator za izračun življenjske dobe in seveda neposredno v proizvodnjo novih izdelkov za industrijo 4.0.

Energijske verige imajo več poimenovanj, med drugimi tudi kabelske verige ali energetske verige ali verige za speljavo kablov. Ne glede na poimenovanje pa igusove e-verige varno vodijo kable v vseh razmerah.

Sortiment podjetja igus® obsega več kot 80.000 inovativnih izdelkov iz zaloge, od najmanjše energijske verige z notranjo višino 5 mm do zelo velikih energijskih verig z notranjo višino 350 mm.

Pri izbiri in naročilu izdelka vam svetujejo HENNLICHovi prodajni inženirji. V HENNLICHu smo uradni zastopniki podjetja Igus, ki nenehno skrbi za razvoj in dopolnjevanje svojega sortimenta. Vse izdelke si lahko ogledate na njihovi spletni strani in s pomočjo spletnih orodij izberete prave za vašo rabo. 

V kolikor potrebujete več informacij ali pomoč pokličite ali pišite HENNLICHovim prodajnim inženirjem, ki bodo za vas pripravili tudi ustrezno ponudbo.